Bu Blogda Ara

Sayfalar

27 Şubat 2008

İlk Temsil

İşte nihayet beklenen gün geldi çattı, hani şu her gün tempomuza eklenen provaların semeresini toplıyıcağımız zaman şimdi.
Ben kendim şahsen uykusuzum, ama son derece heyecanlıyım, bu heyecanım da ilk kez arkadaşlarıma katıldığım günden hiç bir farkı yok.
Bir başka heyecan da karşılaşma heyecanı, çünkü Federasyon Kupasında büyük derbi, Galatasaray - Fenerbahçe eşleşmişler, Saraçoğlundaki ilk karşılaşma 0 - 0 berabere bitmiş, sıra tekrar maçında, o da gitti geldi bizim tiyatromuzun ilk gününe denk geldi.
Fakat ne yazık ki son dakkada Ümit'ten yediğimiz golle 2 - 1 mağlup olarak elenmişiz.
Bunun dışında ilk temsilimiz harika geçti, korkum yersizmiş.
Bu olaya tüm arkadaşlarımın ve sevgili Ali İhsan hocamızın insanüstü gayretini, bunlara ek olarak da sevgili Filiz yengemizin bir provamızda tonlama ve sahne duruşu konusunda yardımlarını da göz ardı etmemek lazım.

26 Şubat 2008

Gece Provası

Hayatta her şeyi gördük, bir tek bunu görmemiştik bunu da görünce her şeyimiz tamam oldu. Zaten stres dizboyu, nerdeyse boğazımızdan yukarda, gündüz işlerimiz, akşam prova, zaman kısıtlı, yarın oyunumuz var daha sahne görmemişiz, aksesuarlarımız da eksik ....
Biz de gündüz işten sorunumuz olduğu için genel provamızı uykularımızdan feragat edip gece yarısı yapmaya karar verdik.
Uyku duvarlarımız bir şekilde delindi tabi, çünkü normalde provalarımızın bittiği saat olan gece 2:00 gibi başladık, bittiğinde sabah olmak üzereydi. Gel de ertesi günü dükkanda verim ver şimdi, üstelik akşama da seyirci karşısına çıkıcaksın.
Ama bu işi alnımızın akıyla başardık, sıra temsillerde :-)