Bu Blogda Ara

Sayfalar

03 Temmuz 2008

Sevgi Kalmadı Menfaat Verelim

Hayat bazen bize o kadar kötü davranır ki biz bile şaşırırız.
Mesela bir plan kurarız, fakat çeşitli aksilikler bizim bu planı gerçekleştirmemize engel olur. Bir de bakmışsın ki onu yapabilicek yaşı da geçmişiz. Omuzlar daha da bir ağırlaşmış çeşitli sorumluluklarla.
Ondan sonra da pişmanlık dalgası bizi sarıp sarmalar bir sevgili gibi. Fakat işin tuhaf tarafı sevgili de yoktur gerçek anlamda tabi. Çünkü artık anladım ki sevgi bile menfaat karşısında suskun kalmış ne yazık ki :-(
Günümüzde sevgililik kurumunun sadece bedava mesaj hakkı için sürdürüldüğünü biliyor muydunuz?

30 Haziran 2008

Aksakal Da Gitti

Aslinda Çarşı çevresini pek yazmam, fakat bu seferki biraz içimi burkan bir ayrılık. Çünkü bizim çevrenin en sevilen simaların bulunduğu "Aksakal Börek, Poğaça, Açma ve Tatlıcısı" malesef bugün bulundukları yerlerinden taşındılar ne yazıkki :-(
Yani artık sabahları o güsel poğaçaları ve kıymalı pizzaları biraz zor yiyebilicez, çünkü koskocaman Kapalıçarşıda onlar kadar güzel yapabilen ikinci bir dükkan malesef ne yazıkki yok.
Sevgili Ali ve Ekrem Abiler, ilk günden özlendiniz daha şimdiden. İnşallah yeni hayatlarınız başarılı ve sağlıklı geçer. Haklarınızda hayırlı olmasını dilerim.
----
Günün Şarkısı
----

Ayrılık
----

Fikrimden geceler yatabilmirem
Bu fikri başımdan atabilmirem
Neyleyim ki sene çatabilmirem

Ayrılık ayrılık aman ayrılık
Her bir dertten ala yaman ayrılık

Uzundur hicrinle kara geceler
Bilmirem men kendim hara geceler
Bir oktur kalbime yara geceler

Ayrılık ayrılık aman ayrılık
Her bir dertten ala yaman ayrılık

(Azeri Türkü)