Bu Blogda Ara

Sayfalar

03 Temmuz 2010

Kebelekler Vadisi

İstabnul'da son zamanlarda bir kelebek istilası başlamış bulunmakta, her nereye giderseniz etrafınızda her renkten kelebekler gırla gidiyorlar :-) Ağaç, ot, çayır, beton, bina, asfalt dinlemeden hem de.
-Doğanın dengesi artıkım bozuldu herhalde galiba sanırsam-
Çünkü bu kadar kelebeğin bir anda ortaya çıkması görülmüş şey değil, hele ki İstabnul gibi betonun, gürültünün, stresin, trafiğin, çöpün bol, ağacın, parkın, otun, çiçeğin eh işte, ormanın, huzurun, derenin, temizliğin kıt olduğu bir "Megaköy"de. Tabi İstabnul'a "Köy" demek, Anadolu ve Trakya'daki diğer tüm köylere hakaret olur, netekim on tane İstabnul bir tane Divriği etmez :-)
Öyle olduğu cihetle Adadan her dönüşüm benim için büyük işkence zaten, resmen baraja atılmış oltaya atlıyan sazan olta sahibi tarafından çekilince nasıl bir halet-i ruhiyeye girerse kendımi aynen o şekilde hissediyorum.

Biraz sorna Adaya gidicem ama bugün kameramı evde unutmuşum :-(
Bu vaziyet-i rezilliye dahilinde sizderya kar'ilerime ne yazık ki hem Facebok'umda hem de Blog'larıma bu haftaya ait herhangi bir resim koyamıyacam. Bu vaziyet-i aptalliye zuhur ettiriceği hissiyat-ı kederden dolayı sizderyadan bağışlanmamı saygılarımla arz ederim.