Bu Blogda Ara

Sayfalar

16 Kasım 2012

Sadakat Hormonu

Günümüzde herkesin bildiği gerçeklerden bir tanesi de aşkın artık bulunmadığı ... Birlikteliklerin amacının sadece cinsel ilişki ile sınırlı tutulduğu ... Veya başka arkadaşlara gösteriş, hava atma, veya onları gaza getirme.


Bugün biriyle birlikte olan biri ertesi gün sevgilisini (!) sepetini koluna taktırıp sepetleyebiliyor. Netekim böylesi bir birlikteliğin sadakatle uzaktan yakından alâkası yok elbette. Çünkü günümüz erkeklerinin 95%'inin "Oxytocin"den haberi bile yok.


Onlar istedikleri kadar önlerine gelen kızlarla çıksınlar, orada daldan dala kondursunlar, mutlaka bir yerde çuvallayacaklar.


Efenim bu yazımın konusu Almanya'dan, araştırmışlar ve sadakat hormonunu bulmuşlar, hani kaybettiğimiz. Günümüz ilişkilerini ve birlikteliklerini gördükçe bu hormonun varlığı konusunda şüpheye düşmemek elde değil. Hatta size tuhaf da gelebilir ama bu hormonu genelde erkekler salgılıyor.


Çünkü mutlu bir ilişkisi olan erkekler çekici ve güzel başka kadınların yanındayken istemdışı olarak rahatsız ve gergin hissediyor ve ortamdan uzaklaşmak için her fırsatı kollamaya başlıyorlar.
Ben sormak istiyorum, günümüzde böyle düşünen erkek kaldı mı?